پرتال مشتریان ایده
 شاخه های اخبار
(28)اخبار ایده (3)آزمون (2)یادگیری الکترونیکی (80)مقاله (2)مفاهیم و اصطلاحات (4)مدیریت عملکرد (4)مدیریت آموزش (28)منابع انسانی (1)WFH (2)دور کاری (1)اخلاق حرفه ای (1)مدل گانیه (1)يادگيری اثربخش (1)دلبستگی شغلی (1)دکتر سعید سپهری (1)کتاب استاندارد بین المللی (1)simple wikipedia (1)wikipedia (1)ویکی پدیا (1)ویکی پدیا ساده (1)پسا کرونا (1)کرونا (1)یادگیری مادام العمر (1)LMS (1)سامانه یادگیری الکترونیکی (1)رفتار حرفه‌ ای (1)رفتار حرفه‌ ای در کار (1)اعتیاد به کار (1)انزوا در زمان دور کاری (1)ایده (1)دانش بنیان (1)یادگیری خودگام (1)ROI (1)معرفی کتاب (1)شناسه یکتای پشتیبانی (3)Adobe Connect (2)اپ ایده (1)اپلیکشن موبایل ایده (1)شهروندی دیجیتال (1)مدیریت استخدام (1)جلسات بازخور (2)عادت‌های موفقیت (9)یادگیری (17)آموزش (3)BIGBLUEBUTTON (1)سازندگی (1)سازنده گرایی (2)آزمون الکترونیکی (1)طراحی آزمون (1)جلسات بازخورد (2)فناوری (1)بیگ بلو باتن (1)Flash (1)فلش (6)آموزش الکترونیکی (1)اصلاح قانون چک (1)تحول چک (2)تغییر قرن (1)سال 1400 (1)Virtual Reality (3)واقعیت مجازی (2)یادگیری ترکیبی (1)یادگیری تلفیقی (2)تغذیه سالم (2)SMART (1)اهداف SMART (1)مدل های شایستگی کارکنان (1)Blockchain (1)بلاک چین (1)Portfolio (1)پورتفولیو (1)توانمندسازی کارکنان (1)خلق توانمندی (1)مدیر منابع انسانی (1)ویژگی‌های مدیر منابع انسانی (1)هدایت گر خوب (1)My Idea (1)Blended Learning (1)بازاریابی خدمات بانکی (3)تکنولوژی (1)Virtual Realit (1)Micro-learning (1)میکرولرنینگ (1)1400 (1)ادوب کانکت ۱۱ (1)هدایتگر خوب (1)اشتباه رایج مدیران (1)بدفهمی نیروهای منابع انسانی (1)اشتباهات همکاران تازه کار (1)VR (1)بانکداری اسلامی (1)دوره الکترونیکی (1)mentoring (2)منتورینگ (1)موسسه عالی آموزش بانکداری ایران (1)نرم افزار پرتال مراکز آموزش (1)کانال یوتیوب ایده (1)ریسک سازمانی (1)آموزش آنلاین (1)نرم افزار مدیریت آموزش (1)CIRO (1)ارزشیابی آموزش (2)ارزیابی امنیتی محصول (1)بودجه بندی (1)بودجه ریزی (2)اثر بخشی آموزش (1)Journal Clubs (1)ژورنال کلاب (1)آموزش کارکنان (3)ایزو 10015:2019 (1)کوچینگ سازمانی (1)ریسک (1)ریسک عدم سرمایه گذاری در آموزش (1)آموزش اعضای هیات مدیره (1)افتا (1)مرکز مدیریت راهبردی افتا (1)جدول تقسیم کار (1)جریان کار (1)افزایش بهره وری (1)boot camp (1)بوت کمپ (1)مدل شایستگی (1)توسعه فردی (1)انگیزه_کاری (1)شیوه یادگیری (1)اپ موبایل (1)سبک یادگیری (1)سبک یادگیری وارک (1)دسته‌بندی نشده (1)نگهداشت کارکنان (1)الگو_طراحی (1)طراحی_آموزشی (1)سال_نو
RSS Feed
اخبار
تیر
۲۹
راه هایی برای جلوگیری از خستگی ناشی از انزوا در زمان دور کاری
ارسال شده توسط hkh در ۲۹ تیر ۱۳۹۹ ۰۹:۲۴ قبل از ظهر

کووید-19 مشاغل و کارمندان را با چالشهای حاد کار از راه دور مواجه کرده است. مدیران برای اطمینان از ایجاد زیرساخت های مناسب ، نه تنها در فناوری بلکه در نحوه پیش بینی انتظارات و فرآیندها متمرکز شده اند.

البته اگر کارمندان دور کار فاقد ابزار صحیح یا دسترسی به اطلاعات باشند، در اثر عدم ارتباط موثر، احساس بی نظمی و ناکارآمدی خواهند کرد. بنابراین ضروری است ابزارهای مناسب ( از رایانه، میکروفن و دوربین گرفته تا نرم افزار و برنامه های کارآمد ) مورد استفاده قرار گیرد. برای ایجاد یک اکوسیستم مولد، کارکنان همچنین نیازمند به دسترسی آسان به فضاهای تحت شبکه مشترک و برنامه هایی برای تعیین اهداف تیم، تحویل وظایف و جدول زمانی امور هستند. مستند کردن و اشتراک برنامه ساعات کاری اعضای تیم نیز مهم می باشد.

اما کار کردن از خانه سبک جدید زندگی بسیاری از افراد است. در این شرایط فقط تجهیزات و فرآیندها مورد نیاز نیستند. کارکنان در حالی که با فشارهای جدیدی در خانه مواجه هستند ، با مشکلات جدید در مورد احساس عدم ارتباط از دفتر مواجه هستند. بنابراین مدیران باید به کارمندان کمک نمود تا انتظارات کار در خانه و در کنار خانواده را مدیریت کنند.

این بدان معناست که مدیران باید در مورد چالش ها واقع بین باشند. چرا که گاهی کار در خانه ممکن است حتی به معنای وظیفه بیشتر باشد. ممکن است برخی از کارمندان کمتر از قبل کارایی داشته باشند ، بنابراین کارمندان را تشویق کنید تا کارهای روزمره و اهداف قابل دستیابی را تعیین کنند. اگر این موارد خوب پیش رفت ، به تدریج اهداف را بلندپروازانه تر کنید. شرایط باید طوری ایجاد شود که در مورد حجم کار ، اولویت ها و زمان بندی پروژه ها بین کارمند و مدیر توافق ایجاد شود.

ارتباط و اتصال مستمر کل تیم بسیار مهم است. در صورت اختلال در ارتباطات ، همکاری موثر تیمی متوقف می شود ، تمرکز بر مشتری می تواند از کار بیفتد و نوآوری می تواند خنثی شود. بنابراین برای هر یک از اعضای تیم مهم است که از پروژه ها ، جدول زمانی و اهداف دیگران آگاهی داشته باشند. همگام سازی مسئولیت ها و مهلت ها با هم تیمی ها به مدیریت پروژه ها ، به حداکثر رساندن کارآیی و تضمین کار همه افراد کمک می کند. جلسات آنلاین باید اهداف ، دستور کار و نتایج مشخص داشته باشند.

اتصال تنها یک راه حل برای فعال کردن کار از راه دور است. عدم ارائه پشتیبانی مناسب به کارمندان دور کار می تواند بر انگیزه ، بهره وری و تعادل کار و زندگی آنها تأثیر بگذارد. افراد به راحتی ممکن است گرفتار خستگی ناشی از انزوا شوند ، بنابراین کارمندان را تشویق کنید که در مورد این مراحل فکر کنند:

  • انتظارات را با خانواده تنظیم کنید

کارمندان را تشویق کنید تا با همسر و کودکان در مورد برنامه زمانی ، سکوت در محیط و زمانهای وقفه بین کار صحبت و موافقت کنند. اطمینان حاصل کنید که آنها زمان کافی برای به دست آوردن هوای تازه یا تفریح دارند. مهم است که انعطاف پذیر باشید و بررسی کنید که این انتظارات برای همه کارآمد است.

  • برای ایجاد یک فضای کاری مناسب مرز تعیین کنید

از کارمندان بخواهید که در صورت نیاز به حفظ حریم خصوصی یا مثلا شرکت در یک تماس تلفنی ، فضا و شرایطی جدا از اعضای خانواده پیش بینی کنند. استفاده از هدفون یا قرار دادن علامت پشت صندلی و مانیتور هم می تواند برای دیگران نشانگر نیاز به رعایت شرایط دارد.

  • یک روال معمول بسازید و به مراقبت از خود اهمیت دهید

یک روال مناسب ایجاد کنید که منجر به انجام موثر کار مفید شود. برای برخی از افراد ، این به معنای اعمال تغییر در محیط خانه است. برای برخی دیگر ، این موضوع با تغییر عادت ها میسر می شود. تعیین مرزهای معقول حائز اهمیت است تا کارمندان در هنگام دور کاری احساس نکنند که “همیشه آماده باش و در حال کار هستند”.

  • جلسات را تداوم ببخشید

دور کاری به معنای کار واکنشی نیست. از جلسات غیرحضوری مستمر غافل نشوید و هر وقت نیاز به جلسه ای در راستای اهداف و الویت ها بود از آن استقبال کنید.

  • با همکاران معاشرت کنید

انزوا یک مشکل متداول برای کارمندان دور کار است ، بنابراین بیشتر از گذشته با هم بودن مهم است. با استفاده از پیام رسان ها سعی کنید در مکالمات گروهی و دو به دو شرکت کنید و با اعضای تیم در مورد علایق مشترک صحبت کنید. با تماس ویدئویی با همکاران ارتباط برقرار کنید ، حتی فقط برای یک گفتگوی ساده در پایان روز. این اقدامات حتی به افراد درونگرا که ممکن است از معاشرت اجتناب کنند نیز برای ایجاد ارتباط در تیم کمک می کند.

  • با رویکردی مثبت و فاقد ابهام ارتباط برقرار کنید

دور کاری باعث می شود که ارتباطات ، به ویژه از طریق ایمیل یا چت ، نیاز به شفافیت و حس مثبت داشته باشد، چرا که در صورت عدم توجه به این مسئله ممکن است منجر به انتقال حس سردی یا بی تفاوتی شود. ایموجی های شاد ، عکس های سرگرم کننده و تعارف سخاوتمندانه همه ابزاری برای حفظ روحیه و ایجاد ارتباط هستند.

نوشته راه هایی برای جلوگیری از خستگی ناشی از انزوا در زمان دور کاری اولین بار در مجله تخصصی آموزش و توسعه منابع انسانی. پدیدار شد.


ادامه مطلب »