پرتال مشتریان ایده
 شاخه های اخبار
(28)اخبار ایده (3)آزمون (2)یادگیری الکترونیکی (80)مقاله (2)مفاهیم و اصطلاحات (4)مدیریت عملکرد (4)مدیریت آموزش (28)منابع انسانی (1)WFH (2)دور کاری (1)اخلاق حرفه ای (1)مدل گانیه (1)يادگيری اثربخش (1)دلبستگی شغلی (1)دکتر سعید سپهری (1)کتاب استاندارد بین المللی (1)simple wikipedia (1)wikipedia (1)ویکی پدیا (1)ویکی پدیا ساده (1)پسا کرونا (1)کرونا (1)یادگیری مادام العمر (1)LMS (1)سامانه یادگیری الکترونیکی (1)رفتار حرفه‌ ای (1)رفتار حرفه‌ ای در کار (1)اعتیاد به کار (1)انزوا در زمان دور کاری (1)ایده (1)دانش بنیان (1)یادگیری خودگام (1)ROI (1)معرفی کتاب (1)شناسه یکتای پشتیبانی (3)Adobe Connect (2)اپ ایده (1)اپلیکشن موبایل ایده (1)شهروندی دیجیتال (1)مدیریت استخدام (1)جلسات بازخور (2)عادت‌های موفقیت (9)یادگیری (17)آموزش (3)BIGBLUEBUTTON (1)سازندگی (1)سازنده گرایی (2)آزمون الکترونیکی (1)طراحی آزمون (1)جلسات بازخورد (2)فناوری (1)بیگ بلو باتن (1)Flash (1)فلش (6)آموزش الکترونیکی (1)اصلاح قانون چک (1)تحول چک (2)تغییر قرن (1)سال 1400 (1)Virtual Reality (3)واقعیت مجازی (2)یادگیری ترکیبی (1)یادگیری تلفیقی (2)تغذیه سالم (2)SMART (1)اهداف SMART (1)مدل های شایستگی کارکنان (1)Blockchain (1)بلاک چین (1)Portfolio (1)پورتفولیو (1)توانمندسازی کارکنان (1)خلق توانمندی (1)مدیر منابع انسانی (1)ویژگی‌های مدیر منابع انسانی (1)هدایت گر خوب (1)My Idea (1)Blended Learning (1)بازاریابی خدمات بانکی (3)تکنولوژی (1)Virtual Realit (1)Micro-learning (1)میکرولرنینگ (1)1400 (1)ادوب کانکت ۱۱ (1)هدایتگر خوب (1)اشتباه رایج مدیران (1)بدفهمی نیروهای منابع انسانی (1)اشتباهات همکاران تازه کار (1)VR (1)بانکداری اسلامی (1)دوره الکترونیکی (1)mentoring (2)منتورینگ (1)موسسه عالی آموزش بانکداری ایران (1)نرم افزار پرتال مراکز آموزش (1)کانال یوتیوب ایده (1)ریسک سازمانی (1)آموزش آنلاین (1)نرم افزار مدیریت آموزش (1)CIRO (1)ارزشیابی آموزش (2)ارزیابی امنیتی محصول (1)بودجه بندی (1)بودجه ریزی (2)اثر بخشی آموزش (1)Journal Clubs (1)ژورنال کلاب (1)آموزش کارکنان (3)ایزو 10015:2019 (1)کوچینگ سازمانی (1)ریسک (1)ریسک عدم سرمایه گذاری در آموزش (1)آموزش اعضای هیات مدیره (1)افتا (1)مرکز مدیریت راهبردی افتا (1)جدول تقسیم کار (1)جریان کار (1)افزایش بهره وری (1)boot camp (1)بوت کمپ (1)مدل شایستگی (1)توسعه فردی (1)انگیزه_کاری (1)شیوه یادگیری (1)اپ موبایل (1)سبک یادگیری (1)سبک یادگیری وارک (1)دسته‌بندی نشده (1)نگهداشت کارکنان (1)الگو_طراحی (1)طراحی_آموزشی (1)سال_نو
RSS Feed
اخبار
تیر
۰۵
رفتار حرفه‌ ای در کار
ارسال شده توسط hkh در ۰۵ تیر ۱۳۹۹ ۱۰:۳۴ قبل از ظهر

یک اکوسیستم را تصور کنید که همه موجودات زنده به طور هماهنگ با هم زندگی می کنند ، هر یک به دیگری کمک می کند تا شکوفا شوند و رشد کنند و به طور ایده آل ، دنیای مشترک خود را به مکانی بهتر تبدیل کنند. حال تصور کنید که اکوسیستم یک دفتر است و همه موجودات زنده در آن کارمندان هستند. یک آلاینده را در آن محیط وارد کنید – به عنوان مثال یک همکار غیرحرفه ای که بی نظم است ، کسی در برقراری ارتباط ناکام است یا کسی بیشتر مانع است تا کمک – در این وضع شاهد چه هستید؟ شما شواهد روشنی دارید که حرفه ای بودن در کار اهمیت زیادی دارد. اما حرفه ای بودن در محل کار فراتر از “مصادیق واضح بی نظمی” است.

وضع اصول اساسی برای حرفه ای بودن

در حالی که کلمه “حرفه ای” دائماً در مکالمه ها استفاده می شود ، این کلمه در ابر مبهمی از ابهام پیچیده شده است. با این وجود ، حرفه ای بودن در محل کار می تواند به پنج صفت مثبت متمایز تقسیم شود: صلاحیت ، مسئولیت پذیری ، قابلیت اطمینان بودن ، سازماندهی داشتن و توجه به اخلاقیات.

حرفه ای ها می دانند که پیچیدگی های شغل ایشان در ارتباطاتشان آشکار است. آنها پاسخگو هستند و مسئولیت نتایج کار خود را بر عهده می گیرند. آنها قابلیت اطمینان را نشان می دهند و به زمان سایر افراد احترام می گذارند. آنها در محل کار ظاهر می شوند و فضا را با مسائل شخصی آلوده نمی کنند. آنها همکارانش را در معرض نوسانات خلقی قرار نمی دهند. آنها در صورت لزوم کمک می کنند.

به همین ترتیب ، حرفه ای ها به شیوه ای روشمند و سازمان یافته کار می کنند. آنها مرتب ، به روز و به دور از ناهنجاری هستند.

و در آخر اینکه ، حرفه ای ها اخلاق کاری غیرقابل انکار دارند. آنها نسبت به همکاران عادلانه و قابل احترام هستند و به قول ها و تعهدات پایبند هستند.

مزایای حرفه ای بودن در محل کار

نمایش ویژگیهای مثبت حرفه ای مزایای مختلفی را در سطوح مختلف ارائه می دهد. در اینجا چند مثال وجود دارد که چگونه این مزایا ممکن است به روش های ملموس تجلی یابد.

شهرت حرفه ای بودن به شما در جلب اعتماد و اطمینان افراد کمک می کند. همکاران از همکاری با شما هیجان زده می شوند. مدیران تیم از حضور شما در پروژه ها هیجان زده هستند. نام شما در مورد ترفیعات و سایر اقدامات سازمانی ذکر خواهد شد.

  • شهرت عالی شما به احتمال زیاد به محافل حرفه ای خواهد رسید. حرفه ای بودن در محل کار راهی برای ایجاد یک برند شخصی چشمگیر است.

  • ویژگی های مثبتی نیز به نفع افراد اطراف شما خواهد داشت. یک فضای کاری حرفه ای رضایت شغلی را افزایش می دهد و با از بین بردن استرس ، مشخص کردن مرزهای روشن و القای احساس مسئولیت در هر یک از اعضای تیم ، بهترین نتیجه را در افراد به ارمغان می آورد. با افزایش رضایت شغلی و افزایش تجربه در محل کار ، بهره وری بالاتر است و کیفیت بازده مشهود است.

  • در اطراف همكارانی كه دارای ویژگی های مثبت حرفه ای هستند ، فضای موفقیتی نیز برای شركت به وجود می آورد. طبق مقل معروف سیب بد سیبهای خوب را نیز خراب خواهد کرد. به همین ترتیب ، همکاران بی کفایت در محیط کار نیز باعث بدتر شدن میزان جذابیت هستند.

  • یک محیط کاری حرفه ای باعث می شود که شرکت ها بتوانند پویایی تیم را بهینه کنند. شرکت ها می توانند با همکاری منسجم با تیم ها و بخش های مختلف موانع را از بین ببرند.

  • نهایتا ، یک تیم منسجم از حرفه ای های خودکفا، پایگاه مناسبی برای تقویت ارزش های اصلی شرکت ، فرهنگ و برند تجاری است. این نیروها می توانند نمایندگان شایسته شرکت باشند.

بدون شک ، شما با حرفه ای بودن در محل کار ، همکار و کل شرکت را به نفع خود خواهید داشت. مهمترین چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که همه اقدامات بر همه افراد اطراف ما تأثیر می گذارد. یک حرفه ای در محل کار که هر کس از کار کردن با وی لذت می برد ، می تواند به راحتی مدیران را برای جذب و یا تربیت حرفه ای های بیشتر مجاب کند.

نوشته رفتار حرفه‌ ای در کار اولین بار در مجله تخصصی آموزش و توسعه منابع انسانی. پدیدار شد.


نظرات (0)
ارسال یک نظر جدید
 
 
نام کامل:
ایمیل:
نظرات: