پرتال مشتریان ایده
 شاخه های اخبار
(28)اخبار ایده (3)آزمون (2)یادگیری الکترونیکی (80)مقاله (2)مفاهیم و اصطلاحات (4)مدیریت عملکرد (4)مدیریت آموزش (28)منابع انسانی (1)WFH (2)دور کاری (1)اخلاق حرفه ای (1)مدل گانیه (1)يادگيری اثربخش (1)دلبستگی شغلی (1)دکتر سعید سپهری (1)کتاب استاندارد بین المللی (1)simple wikipedia (1)wikipedia (1)ویکی پدیا (1)ویکی پدیا ساده (1)پسا کرونا (1)کرونا (1)یادگیری مادام العمر (1)LMS (1)سامانه یادگیری الکترونیکی (1)رفتار حرفه‌ ای (1)رفتار حرفه‌ ای در کار (1)اعتیاد به کار (1)انزوا در زمان دور کاری (1)ایده (1)دانش بنیان (1)یادگیری خودگام (1)ROI (1)معرفی کتاب (1)شناسه یکتای پشتیبانی (3)Adobe Connect (2)اپ ایده (1)اپلیکشن موبایل ایده (1)شهروندی دیجیتال (1)مدیریت استخدام (1)جلسات بازخور (2)عادت‌های موفقیت (9)یادگیری (17)آموزش (3)BIGBLUEBUTTON (1)سازندگی (1)سازنده گرایی (2)آزمون الکترونیکی (1)طراحی آزمون (1)جلسات بازخورد (2)فناوری (1)بیگ بلو باتن (1)Flash (1)فلش (6)آموزش الکترونیکی (1)اصلاح قانون چک (1)تحول چک (2)تغییر قرن (1)سال 1400 (1)Virtual Reality (3)واقعیت مجازی (2)یادگیری ترکیبی (1)یادگیری تلفیقی (2)تغذیه سالم (2)SMART (1)اهداف SMART (1)مدل های شایستگی کارکنان (1)Blockchain (1)بلاک چین (1)Portfolio (1)پورتفولیو (1)توانمندسازی کارکنان (1)خلق توانمندی (1)مدیر منابع انسانی (1)ویژگی‌های مدیر منابع انسانی (1)هدایت گر خوب (1)My Idea (1)Blended Learning (1)بازاریابی خدمات بانکی (3)تکنولوژی (1)Virtual Realit (1)Micro-learning (1)میکرولرنینگ (1)1400 (1)ادوب کانکت ۱۱ (1)هدایتگر خوب (1)اشتباه رایج مدیران (1)بدفهمی نیروهای منابع انسانی (1)اشتباهات همکاران تازه کار (1)VR (1)بانکداری اسلامی (1)دوره الکترونیکی (1)mentoring (2)منتورینگ (1)موسسه عالی آموزش بانکداری ایران (1)نرم افزار پرتال مراکز آموزش (1)کانال یوتیوب ایده (1)ریسک سازمانی (1)آموزش آنلاین (1)نرم افزار مدیریت آموزش (1)CIRO (1)ارزشیابی آموزش (2)ارزیابی امنیتی محصول (1)بودجه بندی (1)بودجه ریزی (2)اثر بخشی آموزش (1)Journal Clubs (1)ژورنال کلاب (1)آموزش کارکنان (3)ایزو 10015:2019 (1)کوچینگ سازمانی (1)ریسک (1)ریسک عدم سرمایه گذاری در آموزش (1)آموزش اعضای هیات مدیره (1)افتا (1)مرکز مدیریت راهبردی افتا (1)جدول تقسیم کار (1)جریان کار (1)افزایش بهره وری (1)boot camp (1)بوت کمپ (1)مدل شایستگی (1)توسعه فردی (1)انگیزه_کاری (1)شیوه یادگیری (1)اپ موبایل (1)سبک یادگیری (1)سبک یادگیری وارک (1)دسته‌بندی نشده (1)نگهداشت کارکنان (1)الگو_طراحی (1)طراحی_آموزشی (1)سال_نو
RSS Feed
اخبار
مرداد
۱۰
سه نوع شیوه یادگیری
ارسال شده توسط hkh در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۰۰ قبل از ظهر

سه نوع شیوه یادگیری عبارتند از دیداری، شنیداری و حرکتی. ما برای پردازش اطلاعات پیرامون خود به حواس خود وابسته هستیم. بیشتر افراد تمایل دارند از یکی از حواس خود بیشتر از سایرین استفاده کنند. در ادامه در مورد این سه سبک یادگیری بیشتر توضیح خواهیم داد.

بصری برای ادغام این سبک (شیوه ) یادگیری در کلاس، مدرسان باید روی موارد زیر تمرکز کنند.

از نمودار، جدول، تصاویر یا سایر وسایل کمک بصری استفاده کنید.

سرتیتر مطالب و جزوات را برای موضوع مورد نظر درج کنید.

موانعی که باعث حواس پرتی میشود را از بین ببرید.

برای یادداشت برداری فضای خالی بگذارید.

از محتواهای چند رسانه ای استفاده کنید.

از تصاویر و ارائه هایی که رنگی هستند بهره مند شوید.

شنیداری برای ادغام این سبک یادگیری در کلاس، مدرسان باید روی موارد زیر تمرکز کنند.

مطالب جدید را با توضیح آنچه که قرار است آموزش ببینند شروع کنید.

درس را با خلاصه مطالبی که آموزش داده شد به پایان برسانید.

فعالیت هایی مانند گروه های بحث و گفتگو داشته باشید.

از فراگیران بخواهید سؤالات را شفاهی بیان کنند.

فراگیران از تکنیک بلند خوانی استفاده کنند.

حرکتی برای ادغام این سبک یادگیری در کلاس، مدرسان باید روی موارد زیر تمرکز کنند.

از فعالیت هایی استفاده کنید که به فراگیران امکان حرکت و فعالیت می دهد.

در حین فعالیت ها موسیقی پخش کنید.

هایلایتر و مداد رنگی تهیه کنید.

بین تدریس وقفه هایی ایجاد کنید.

سفرهای آموزشی ترتیب دهید.

مدرسان باید به شیوه های یادگیری که در کلاس های آنها وجود دارد توجه کنند. اغلب مدرسان به سبک یادگیری خود آموزش می دهند و مانع دیگر سبک های یادگیری می شوند. باید دوره‌های توسعه حرفه‌ای برای مدرسان ایجاد شود تا به آنها کمک کند تا  با به کارگیری روش های مختلف یادگیری همه فراگیران خود را به صورت یکجا آموزش دهند.

منبع : online-distance-learning-education

Rate this post

نوشته سه نوع شیوه یادگیری اولین بار در مجله تخصصی آموزش و توسعه منابع انسانی. پدیدار شد.


ادامه مطلب »



فروردین
۱۶
ایده هایی کارآمد برای آموزش کارمندان در حین کار
ارسال شده توسط hkh در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ ۱۲:۱۸ بعد از ظهر

چگونه می توان آموزش شغلی موثری را برای کارمندان ارائه داد؟

برای آموزش کارکنان در سازمان روش‌های مختلفی وجود دارد، ممکن است بر اساس هدف آموزش در سازمانتان، تصمیم بگیرید کارکنان را در حین وظیفه آموزش دهید، کلاس ‏های حضوری برگزار کنید، از آموزش الکترونیکی بهره بگیرید، با استفاده از منتورینگ به توسعه افراد کمک کنید و … بهترین آموزش شغلی برای کارمندان در محل کار رخ میدهد، چون شما می توانید آموزش های حین کار را مطابق با نیازها، هنجارها و فرهنگ محل کار خود ایجاد کنید و به کارکنان ارائه دهید.

در اینجا به چند مورد راه حل برای ارائه آموزش در حین کار و توسعه قابل توجه کارکنان میپردازیم:

منتورینگ

منتورینگ شکل قدرتمندی از آموزش شغلی است و می‌تواند تجربه، مهارت و خرد را از منتور به کارمند انتقال دهد تا توسعه و رشد کارکنان را افزایش دهد. در این شیوه، در سازمان منتور، فرد را در یافتن بینش وسیع‌تر نسبت به مسیر شغلی یاری می‌رساند و همچنین دانش و مهارت‌های لازم برای رشد شغلی را در اختیار وی قرار می‌دهد.

ارائه آموزش دوره ای داخلی از منابع داخلی یا خارجی

برای توسعه کارکنان، آموزش داخلی روشی موثر برای ارائه آموزش و ایجاد تیم در یک زمان است. که میتواند توسط یک مدرس خارجی، یک مدیر داخلی یا کارمند منابع انسانی انجام گیرد.

این جلسات کوتاه، به صورت داخلی و به طور منظم ارائه می‌شود، به شما امکان می‌دهد که اهداف، فرهنگ و هنجارهای محل کار به کارکنان آموزش داده شود. این جلسات آموزشی شغلی به کارمندان کمک می کند تا با شرکت در مباحث بهبود، رشد و تغییر ایجاد کنند.

ترفیع شغلی

ترفیع یک شکل قدرتمند از آموزش شغلی است. ترفیع میتواند یک کارمند را به سمت رشد سوق دهد یا غرق کند. با راهنمایی درست و مناسب، ترفیع یک شکل مثبت از توسعه کارکنان است.

انتقال کارمند به بخش های دیگر

انتقال، رویکردی برای توسعه کارکنان است که به کارکنان کمک می کند مسیر شغلی برای آنان ایجاد شود. انتقال باعث به وجود آمدن تجربه در سایر زمینه های شغلی یک کارمند می شود و افق دید کارمند را گسترش می دهد و او را قادر می سازد تا تجربه گسترده تری در کسب و کار به دست آورد.

thebalancecareers

Rate this post

نوشته ایده هایی کارآمد برای آموزش کارمندان در حین کار اولین بار در مجله تخصصی آموزش و توسعه منابع انسانی. پدیدار شد.


ادامه مطلب »



اسفند
۰۳
۴ ریسک پرهزینه عدم سرمایه گذاری در آموزش کارکنان
ارسال شده توسط hkh در ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ ۰۴:۲۱ بعد از ظهر

 

حتی ریسک‌گریزترین شرکت‌ها هم بدون اینکه متوجه شوند، یک قمار پرمخاطب را انجام می‌دهند.

By: Mitchelle Boyle

با توجه به سخنان حکیمانه پدر مدیریت کسب و کار، پیتر دراکر، “تنها مزیت رقابتی پایدار، توانایی سازمان برای یادگیری سریعتر از رقبا است. سازمان شما ممکن است به معنای واقعی کلمه، با عدم سرمایه گذاری در یک استراتژی یادگیری مستحکم، برای پول شما تلاش کند.

ما چهار ریسک اصلی عدم سرمایه گذاری در آموزش را که مشتریان ما دیگر مایل به انجام آن نیستند، خلاصه کرده ایم:

ریسک ۱: کارمندان جدید از سیب های بد شما یاد می گیرند

آیا واقعاً یک سیب بد می تواند کل دسته را خراب کند؟ بدون یک استراتژی یادگیری مستحکم، کنترلی بر نحوه یادگیری کارکنان خود ندارید. اصلاح عادات بد سخت است و بدون ارائه پشتیبانی آموزشی مناسب برای کمک به کارکنان برای دستیابی به پتانسیل خود، در خطر یادگیری همه چیزهای اشتباه از همه افراد اشتباه قرار می‌گیرید.

ریسک ۲: احتمال گردش مالی بیشتر

یک استراتژی یادگیری سازمان‌یافته، ناقص و بی‌درخش اغلب دلیل اصلی تجدیدنظر کارکنان در تصمیم خود برای ماندن در شرکت است. کنارگذاشتن از حمایت ناکافی باعث می شود که کارکنان احساس رنجش و بی اعتمادی نسبت به نقش خود داشته باشند. زمان آن فرا رسیده است که متوجه شوید یک استراتژی یادگیری قوی اولین دلیلی است که استعدادهای برتر برای کار کردن و ماندن در کنار شما هستند.

ریسک ۳: خدمات ضعیف به مشتری و آسیب به شهرت برند

شما فقط یک بار فرصت دارید که اولین تاثیر را داشته باشید و به همان اندازه که کلیشه ای است، یک برداشت اولیه منفی می تواند عواقب طولانی مدتی داشته باشد. قرار دادن کارمندان آموزش ندیده یا با تحصیلات پایین در مقابل مشتریان تجربه آنها و برند شرکت شما را خدشه دار می کند.

ریسک ۴: کاهش زمان رمپ

بدون پشتیبانی موثر یادگیری، کارمندان از منحنی های یادگیری طولانی با کاهش زمان برای نرخ بهره وری رنج می برند. این باعث افزایش هزینه برای زمان بیکاری و افزایش خطرات مرتبط با یادگیری آزمون و خطا می شود.

منبع : learnkit

۵/۵ - (۲ امتیاز)

نوشته ۴ ریسک پرهزینه عدم سرمایه گذاری در آموزش کارکنان اولین بار در مجله تخصصی آموزش و توسعه منابع انسانی. پدیدار شد.


ادامه مطلب »