پرتال مشتریان ایده
 شاخه های اخبار
(28)اخبار ایده (3)آزمون (2)یادگیری الکترونیکی (80)مقاله (2)مفاهیم و اصطلاحات (4)مدیریت عملکرد (4)مدیریت آموزش (28)منابع انسانی (1)WFH (2)دور کاری (1)اخلاق حرفه ای (1)مدل گانیه (1)يادگيری اثربخش (1)دلبستگی شغلی (1)دکتر سعید سپهری (1)کتاب استاندارد بین المللی (1)simple wikipedia (1)wikipedia (1)ویکی پدیا (1)ویکی پدیا ساده (1)پسا کرونا (1)کرونا (1)یادگیری مادام العمر (1)LMS (1)سامانه یادگیری الکترونیکی (1)رفتار حرفه‌ ای (1)رفتار حرفه‌ ای در کار (1)اعتیاد به کار (1)انزوا در زمان دور کاری (1)ایده (1)دانش بنیان (1)یادگیری خودگام (1)ROI (1)معرفی کتاب (1)شناسه یکتای پشتیبانی (3)Adobe Connect (2)اپ ایده (1)اپلیکشن موبایل ایده (1)شهروندی دیجیتال (1)مدیریت استخدام (1)جلسات بازخور (2)عادت‌های موفقیت (9)یادگیری (17)آموزش (3)BIGBLUEBUTTON (1)سازندگی (1)سازنده گرایی (2)آزمون الکترونیکی (1)طراحی آزمون (1)جلسات بازخورد (2)فناوری (1)بیگ بلو باتن (1)Flash (1)فلش (6)آموزش الکترونیکی (1)اصلاح قانون چک (1)تحول چک (2)تغییر قرن (1)سال 1400 (1)Virtual Reality (3)واقعیت مجازی (2)یادگیری ترکیبی (1)یادگیری تلفیقی (2)تغذیه سالم (2)SMART (1)اهداف SMART (1)مدل های شایستگی کارکنان (1)Blockchain (1)بلاک چین (1)Portfolio (1)پورتفولیو (1)توانمندسازی کارکنان (1)خلق توانمندی (1)مدیر منابع انسانی (1)ویژگی‌های مدیر منابع انسانی (1)هدایت گر خوب (1)My Idea (1)Blended Learning (1)بازاریابی خدمات بانکی (3)تکنولوژی (1)Virtual Realit (1)Micro-learning (1)میکرولرنینگ (1)1400 (1)ادوب کانکت ۱۱ (1)هدایتگر خوب (1)اشتباه رایج مدیران (1)بدفهمی نیروهای منابع انسانی (1)اشتباهات همکاران تازه کار (1)VR (1)بانکداری اسلامی (1)دوره الکترونیکی (1)mentoring (2)منتورینگ (1)موسسه عالی آموزش بانکداری ایران (1)نرم افزار پرتال مراکز آموزش (1)کانال یوتیوب ایده (1)ریسک سازمانی (1)آموزش آنلاین (1)نرم افزار مدیریت آموزش (1)CIRO (1)ارزشیابی آموزش (2)ارزیابی امنیتی محصول (1)بودجه بندی (1)بودجه ریزی (2)اثر بخشی آموزش (1)Journal Clubs (1)ژورنال کلاب (1)آموزش کارکنان (3)ایزو 10015:2019 (1)کوچینگ سازمانی (1)ریسک (1)ریسک عدم سرمایه گذاری در آموزش (1)آموزش اعضای هیات مدیره (1)افتا (1)مرکز مدیریت راهبردی افتا (1)جدول تقسیم کار (1)جریان کار (1)افزایش بهره وری (1)boot camp (1)بوت کمپ (1)مدل شایستگی (1)توسعه فردی (1)انگیزه_کاری (1)شیوه یادگیری (1)اپ موبایل (1)سبک یادگیری (1)سبک یادگیری وارک (1)دسته‌بندی نشده (1)نگهداشت کارکنان (1)الگو_طراحی (1)طراحی_آموزشی (1)سال_نو
RSS Feed
اخبار
دی
۱۵
چک لیستی ضروری برای جلسات بازخورد
ارسال شده توسط hkh در ۱۵ دی ۱۳۹۹ ۰۲:۲۴ بعد از ظهر

جلسات بازخورد یکی از ناجورترین جلسه هایی است که مدیران و اعضای تیم مجبور به حضور در آن هستند. انجام این جلسه بدون آمادگی ممکن است به نتایج فاجعه باری منجر شود. لذا ایجاد یک ساختار و پیروی از قوانین مشخصی می تواند برای هدایت این جلسات توسط مدیران راهگشا باشد.

نحوه برگزاری یک جلسه بازخورد موثر:

قبل از جلسات بازخورد

هدف از این بازخورد را تعیین کنید
آیا در حال بررسی عملکرد هفتگی / ماهانه / فصلی هستید؟
آیا ضرب العجل یا پایان مهلت اجرای پروژه یا کار فرا رسیده و می خواهید عملکرد را مرور کنید؟
آیا پیشرفت پروژه یا وظیفه مطابق با انتظار نیست و می خواهید دلیل آن را بدانید؟
اطلاعات کافی و کامل از موضوعات مربوطه داشته باشید
گزارش کاملی از کار انجام شده در مدت زمان مشخص را دریافت کنید
نظر سایر هم تیمی ها را در مورد عملکرد آن کارمند خاص جمع کنید
از مشاهدات سرپرست تیم مطلع شوید
با دید و ذهن باز جلسه را برگزار کنید
تمام تعصبات روانشناختی را که بر بررسی عملکرد تأثیر می گذارند کنار بگذارید
هنگام قضاوت در مورد عملکرد فعلی ، عملکرد قبلی را در نظر نگیرید
تحت تأثیر نظر سایر هم تیمی ها قرار نگیرید
محیطی بی طرف برای ارایه بازخورد ایجاد کنید
صرف نظر از بازخورد منفی یا مثبت ، آن را خصوصی نگه دارید
اطمینان حاصل کنید که کارمند تحت فشار مواخذه قرار نگیرد

 

در طول جلسات بازخورد

درباره عملکرد وی از او پیشنهاد و نظر بخواهید

به عنوان مثال ممکن است در مورد کارمندی این تصور را داشته باشید که وی برای انجام کارهای ساده هم کند است. از طرف دیگر او ممکن است دو بار همه چیز را بررسی کند تا مطمئن شود خطایی وجود ندارد. بستگی به این دارد که عملکرد را از کدام منظر قضاوت کنید.

پیشنهادات و مشاهدات خود را در مورد عملکرد وی به اشتراک بگذارید

در مثال فوق ممکن است کارمند برخلاف نظر شما از عملکرد خود راضی باشد. باید به وی نشان دهید چگونه بهره وری تیم به توانایی هر عضو در پایبندی به ضرب الاجل بستگی دارد.

روی عملکرد فرد تمرکز کنید نه خصوصیات شخصی

به حس و تاثیری که در برخوردهای اولیه از فردی گرفته اید کفایت نکنید. اجازه دهید عملکرد او به جای خصوصیات اخلافی او صحبت کند. بعداً ممکن است بدون تأثیر بر عملکرد وی پیشنهاداتی برای بهبود جنبه های شخصیتی او ارایه دهید.

از تاثیر آموزش بر بهبود عملکرد غافل نشوید

از آنها سوال کنید که آیا برای تسلط بر مهارت های خاصی که می تواند عملکرد آنها را افزایش دهد ، به آموزش نیاز دارند؟ اگر مطمئن نیستند یا نمی توانند فواید آن را درک کنند، به آنها نشان دهید که چگونه می توانند از چنین فرصتی برای صعود به نردبان موفقیت استفاده کنند.

از کارمندان بپرسید چطور میتوانید به بهبود عملکرد آنها کمک کنید

آنها ممکن است هنگام درخواست کمک از شما احساس ترس کنند. ابتکار عمل را به دست بگیرید و از آنها بپرسید که چگونه می توانید به افزایش بهره وری بیشتر کمک کنید. راهنمایی های لازم را به آنها بدهید و کمک کنید موانع بازدارنده برای دستیابی به تمام توانشان برطرف شود.

 

بعد از جلسات بازخورد

نظرات خود را جمع بندی کنید

کل بازخوردی را که داده اید و همچنین دریافت کرده اید خلاصه و جمع بندی کنید. به او بگویید که هر آنچه در مورد آن بحث شده است مورد توجه شما بوده و هر دو طرف باید تلاش کنند تا عملکرد بهتری داشته باشند.

یک برنامه عملیاتی ایجاد کنید

بازخورد فقط زمانی می تواند مفید باشد که شما یک برنامه عملیاتی برای رسیدگی به موضوعات داشته باشید. این طرح را با جزئیات ارائه کنید تا فرد در مورد کارهایی که باید در یک زمان خاص انجام شود و هدف نهایی از انجام آن فعالیت شفافیت کامل داشته باشید.

بعد از مدت کوتاهی پیگیری کنید

در فواصل تعیین شده، پیگیری کنید تا ببینید که تاکنون چگونه پیشرفت کرده اند و آیا از برنامه عملیاتی انحرافی وجود دارد و در این صورت، اقدامات اصلاحی در پیش بگیرید.

برای بازخورد خود، بازخورد درخواست کنید!

ارائه بازخورد نسبتاً آسان است زیرا بیشتر ما مدام این کار را انجام می دهیم. اما برای فهمیدن اینکه آیا واقعاً مفید است یا نه ، مستقیماً از گیرنده بازخورد بپرسید که آیا همه اینها منطقی است و آیا او اصلاً معتقد است که این کار برای او مفید خواهد بود؟

نوشته چک لیستی ضروری برای جلسات بازخورد اولین بار در مجله تخصصی آموزش و توسعه منابع انسانی ایده. پدیدار شد.


ادامه مطلب »